Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*
Bericht
* Velden met een * zijn verplicht

Aluxe Hybride Line

Optimaal rendement

Ook bij een hogere temperatuur behouden de ALUXE zonnepanelen een constantere productie, zodat de opbrengst gegarandeerd blijft en u optimaal rendement haalt uit uw investering. ALUXE zonnepanelen blijven ook bij bevuiling, door bijvoorbeeld een blad, optimaal werken. Het overige opvangend lichtoppervlak blijft volledig werken, dit in tegenstelling tot veel andere zonnepanelen. ALUXE zonnepanelen betekent voordeel voor u én het milieu!

Een betrouwbare bron

Met ALUXE zonnepanelen investeert u in kwalitatieve en efficiënte zonnepanelen die u door een hoog rendement snel terugverdient. Naast dat u energie uit zonlicht spaart, zijn de zonnepanelen ook nog eens milieuvriendelijker door minder verbruik aan energie bij de productie ervan. Met Aluxe zonnepanelen investeert u in een product dat goed is voor u en voor uw omgeving!

Prachtige strakke uitstraling met Aluxe zonnepanelen!

Ook het oppervlak van ALUXE zonnepanelen is gladder en blijft daardoor schoner. De hellingshoek van onze zonnepanelen zijn flexibel te monteren, zodat u ze op veel verschillende type daken kunt plaatsen.